Hautomakone Lumia 8

145.00 167.37  ALV 0%

Sobib järgmiste munade haudumiseks: Kana, faasan, pärlkana, vutt, nurmkana, part, hani, kalkun, paabulind, tuvi, eksootilised linnud.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 38530300008 Osastot: , ,

Borotto Hautomakone Lumia 8. Pienikokoinen, tekniikaltaan edistynyt sekä korkealuokkainen laite. Laitteen kehittynyt teknologia tekee koneesta miellyttävän ja helpon käyttää. Lumia 8 on patentoitu malli sekä tekniset ratkaisut. Munia mahtuu hautomakoneeseen paljon suhteessa koneen kokoon, jolloin energiankulutus on pienempi. Hautomakoneessa kaiken kokoiset munat ovat pystysuorassa, jolloin kuoriutumisprosentti on suurempi kuin vaakasuorassa haudottaessa. Hautomakoneeseen mahtuu 8 keskikokoista tai suurta munaa (esim. hanhenmunia) tai 32 pientä munaa (kuten viiriäisten munia).

Hautomakoneessa on kaksi veden täyttölokeroa hautomakoneen ulkopuolella. Tällöin vältetään hautomakoneen avaamisesta aiheutuvaa kosteuden menetystä. Biomaster suodattimen vedensuodattimen avulla varmistetaan mahdollisimman hygieeninen ympäristö munille. Lumia 8 hautomakoneessa myös eristetty ilmanvaihto imee ilman hautomakoneen keskeltä ja siirtää sen reunoille, jolloin lämpö ja kosteus jakautuvat hautomakoneessa tasaisesti. ABS-Polymeeristä valmistettu lämmönkestävä kotelo, jonka pinnat on käsitelty antibakteerisella aineella. Tämä estää haitallisen kasvu hautomakoneen pinnoilla, jolloin alkioiden kuolleisuus pienenee. Tarkka lämpötilan säätö, pitää lämpötilan 0,1° C tarkkuudella. Hautomakoneessa on munankääntö, joka kallistaa automaattisesti munia. Sisällä oleva mikroprosessori on ohjelmoitu muuttamaan kallistusastetta eri tavalla, aivan kuten se tapahtuisi pesän sisällä. Lumia 8 hautomakoneessa voidaan hautoa mm. kanan, fasaanin, helmikanan, viiriäisen, ankkojen, sinisorsan, hanhen, kalkkunan, riikinkukon munia. Kirkas kupu mahdollistaa munien jatkuvan tarkkailun. Keskikulutus 20W, maksimikulutus 50W. Mitat: 39x20cmx22 cm. Paino: 1.6 Kg.

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Näytä vain arvostelut kohteessa Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hautomakone Lumia 8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *